Onsdag morron

Idag är en bra dag - idag åker vi till Storhogna.
Hundarna hade en tråkig dag i går igen men behöver nog vila i och med att det blev mkt "spring" i helgen och nu blir det förhoppningsvis mkt skidåkning några dagar - men vi får se om vi blåser bort.....enl prognosen kan det bli så......

Herre Je vad det blåste igår kväll, kvällsprommenaden blev kortare än vanligt, jag giller verkligen inte när det blåser.....

Tänk att ibland fungerar ledarskapet - jag såg att Doggie tog upp något i munnen i morse så jag kallar snabbt in honom och han kommer och lämnar av en brödbit......lämnar den till mig istället för att äta upp den.....

Han är lite "speciell" den killen - jag brukar stänga in hundarna innan jag går på morgonen, för de får inte vara i hela huset, men i morse hittade jag inte Doggie - han hade gömt sig under ett bord......och kom inte fram trots att jag ropade på honom.......

Lena

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Anna-lena » Torsdag o träning:  ”Känner mig lite skyldig att jag inte dök upp på träningen. Tyckte det var lite v..”

  • Carina » Webmaster bloggar:  ”Vem är det som sitter bredvid Tilda ??? Carina”

  • Sandra » Aprilonsdag?:  ”Härlig Bild! visst får den en att längta efter sommaren....? ”

  • Lotta » Helg i Storhogna:  ”Vilka UNDERBARA bilder :) man vill bara ut i solen!! Håller med dig lena, vad s..”

  • Lotta M » Måndag morron:  ”Hej! Kul med blogg och xtra kul att läsa om Lena =) du kanske ska skaffa en blo..”

Bloggarkiv

Etikettmoln

-