Veckans första inlägg

Jag, Carina skaffade min första Goldentik 1994 som hette Jessie, vi skaffade henne enbart som familje och gårdshund. Hon var med jämt och höll sig alltid hemma kring. År 2005 blev det en Golden tjej till, som fick namnet Tezza. Jessie som börjat bli gammal och stel, levde upp när det kom en valp med i bilden. Hon fick vara med ungefär ett halvår med Tezza, då vi tog det svåra beslutet att ta bort Jessie pga att benen inte orkade med hon blev 11 år.

Hon kommer alltid att finnas i våra hjärtan.

 

Vi ville inte att Tezza skulle vara ensam eftersom dom har sån glädje av varandra när dom är två. Så 2006 skaffade vi en kompis till Tezza, som fick namnet Tara. Vi har gått en massa olika kurser med båda två, och varit på utställningar där Tara lyckats bäst.

Båda två är Viltspårschampion ,Tara har även startat på jaktprov med gott resultat, tog ett första pris i nkl i höstas. Tara är mattes lilla prinsessa...fast hon är inte liten längre men kommer nog alltid att bli kallad lilla Tara.....

Jag är både stolt och mallig över mina tjejer, dom är guld värda.

 

 ................................................................................................................................................................................

Måndag

 

Nu har det varit helg, och vädret har ju varit blandat. Har alla fall varit ute med tjejerna och gått på Stödesjön. Det är härligt för hundarna att få springa fritt på isen och busa på. Det blev även lite korvgrillning, det är så mysigt. Jag har även börjat köra lite lydnad med Tara, det har ju varit dåligt med den varan under denna vinter. Det är ju färskvara, så får vi börja repetera lite moment. Ett av våra mål i år är att kunna starta i en Lydnads 1 tävling. // Carina

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Anna-lena » Torsdag o träning:  ”Känner mig lite skyldig att jag inte dök upp på träningen. Tyckte det var lite v..”

  • Carina » Webmaster bloggar:  ”Vem är det som sitter bredvid Tilda ??? Carina”

  • Sandra » Aprilonsdag?:  ”Härlig Bild! visst får den en att längta efter sommaren....? ”

  • Lotta » Helg i Storhogna:  ”Vilka UNDERBARA bilder :) man vill bara ut i solen!! Håller med dig lena, vad s..”

  • Lotta M » Måndag morron:  ”Hej! Kul med blogg och xtra kul att läsa om Lena =) du kanske ska skaffa en blo..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-