Tildas Måndag

Hej på er!

 

Oj vad jag har varit trött idag. När husses klocka ringde i morrse hade jag inte en tanke på att kliva upp, ville bara vända på mig o sova ett tag till. Jaja, gick ner o följde med husse ut o hämtade tidningen. Bära tidningen, trodde ni jag gjorde det....neee äckligt att ha den i munnen.

 

Både matte o husse tyckte att jag skulle äta lite mat, men jag var så trött så trött, ville inte alls ha mat. Passade på att krypa ner i sängen igen medans matte borstade tänderna.

 

Åkte till min dagmatte o daghusse. Vi hade en härlig dag, var ute i solen, jag gillar att ligga på en snöhög o sola mig. Fram emot lunch var jag hungrig i allafall.

 

Ååå, så äntligen så kom min matte o hämtade mig på eftermiddagen. Jag skyndade mig att hämta en boll, kanske ville matte leka med mig innan vi åkte hem, men hon hade ganska bråttom hem sa hon, göra mat, mums med korv o mackaroner, även jag fick smaka.

 

Sen fick jag åka till min farmor o farfar..där fick jag vara medans matte o husse var borta ett tag. Jag älskar att vara hos farmor o farfar, jag har alltid så roligt där. Men var fortfarande rätt trött. O nu e de dax att sova för natten...både jag o min matte är ganska kvällströtta.

 

God natt på er!

 

Nospussar / Tilda

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Anna-lena » Torsdag o träning:  ”Känner mig lite skyldig att jag inte dök upp på träningen. Tyckte det var lite v..”

  • Carina » Webmaster bloggar:  ”Vem är det som sitter bredvid Tilda ??? Carina”

  • Sandra » Aprilonsdag?:  ”Härlig Bild! visst får den en att längta efter sommaren....? ”

  • Lotta » Helg i Storhogna:  ”Vilka UNDERBARA bilder :) man vill bara ut i solen!! Håller med dig lena, vad s..”

  • Lotta M » Måndag morron:  ”Hej! Kul med blogg och xtra kul att läsa om Lena =) du kanske ska skaffa en blo..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-