SSRK Sundsvall behöver funktionärer till årets aktiviteter!


Att vara funktionär på Svenska Spaniel och Retrieverklubbens aktiviteter, är både roligt, hälsosamt och lärorikt. Att spendera några timmar ute i naturen tillsammans med gelikar, samtidigt som man får möjlighet att se hur ett provupplägg går till och hur olika typer av förare och hundar löser uppgifterna de ställs inför.
Funktionärens roll kräver inte någon tidigare erfarenhet eller särskild styrka, gammal som ung kan delta och alla är välkomna!

På våra jaktprov behövs funktionärer till följande roller:

Skytt – funktionär vid jaktprovet som skjuter inför apporteringsuppgifter (innehav av vapenlicens samt medtagande av eget gevär krävs för den här uppgiften)
Kastare – funktionär vid jaktprovet som står ute i terrängen och kastar apporten/apporterna efter det att skytten har avlossat sitt skott.
Utläggare – funktionär vid jaktprovet som har till uppgift att lägga ut vilt i sökområdet och inför dirigeringsuppgifter.
Övriga funktionärer: domarsekreterare och matlagare som ställer iordning inför lunchpausen.

Vi behöver också funktionärer till våra utställningar:
Insläppet – funktionär som kontrollerar stamtavlor, prickar av deltagare i katalogen, utdelning av nummerlappar, scanning av id-chip, försäljning av kataloger m.m.
Service till ringarna – funktionär som stödjer domarna och sekreterarna, går ut med fika m.m.
Administrativa uppgifter – funktionär som skriver ut prislistor, fyller i kritiklappar och nummerlappar m.m.
Man behöver inte jobba hela dagar utan man kan även hjälpa till under en halvdag (för- eller eftermiddag). Som tack för hjälpen så bjuder klubben på lunch och fika. Funktionärer har också möjlighet att delta med egen hund på våra inofficiella aktiviteter.

Aktiviteter SSRK Sundsvall 2018:
Utställning Sundsvall, 11 juni
Jaktprov, datum ej fasttsällt

Anmäl dig som funktionär

  • Vänligen kontrollera uppgifterna innan ni klickar på "Skicka meddelande". Tack