Anslagstavlan

Så här gör du:

 

Här kan du annonsera om du vill köpa eller sälja något Kanske vill du efterlysa något? Allt som kan passa på en anslagstavla passar in här.

 För att "sätta" upp något på tavlan så maila till webmaster.  Annonsen ligger kvar 3 mån, sen tas den bort.

 

Frågor och funderingar kontakta Webmaster

Valpar väntas efter Int FTCH Ardmuir Earl of Brookbank och
Gracehunters Win`s Pirate Tide.

Earl är en genomtrevlig hemmahund, en riktig gentleman! Hans ägare beskriver honom som en nallebjörn, håller med helt och fullt. Välbalanserad lugn i passivitet men mycket kraftfull i sitt arbete. Vilken hund och hans titel talar för sig själv! Läs mer om honom på Brookbank Labradors: hemsida eller på Facebook om vad hans ungerska ägare tycker om honom.

Vår Tide är en ung lovande tik, hon tog sin Nkl etta när hon var lite drygt ett år, tog sedan i år 2 1/2 år gammal en 2:a lördag och en 1:a på söndag i ökl. Trots att hon inte blivit så mycket tränad pga. tidsbrist från mig. Det känns lovande inför nästa år och hoppas då på att ta andra ettan, för att kliva upp i Ekl.
Tide har många bra egenskaper, bra markör, spontan på rapphöns, and, gås, fasan, hare och på praktisk jakt. En väldigt effektiv sökhund på land och vatten och hon arbetar med stil och fart. En bror i Norge är uppflyttad till Ekl och fler syskon är meriterade, en bror är en mkt duktig specialsökhund hos polisen (Polisen har nu beställt sin femte specialsökhund ifrån oss). Vi hoppas på svarta och gula valpar i januari.
Vi tror mycket på denna kombination och kommer naturligtvis att ha kvar en tik själva.

Mer info på www.gracehunters.com eller carina@gracehunters.com tfn 070-522 47 62