Vilka är vi i styrlesen

Vi i styrelsen är ett gäng  på sju personer som vill jobba idiellt med hundar för att vi tycker det är roligt.
För att SSRK medlemmarna i Sundsvall ska få så bra möjligheter som möjligt under året, så är det bra om  styrelsen representeras av så många raser som möjlgt.    
Flatcoated Retriever, Labrador, Retriever, Golden Retriever, Nova Scotia Duck Tolling Retriever och Spaniel.
Våran målsättning är att vi ska kunna ordna ett antal aktivitet för varje individuell ras. Men som i så många andra föreningar så kan inte bara styrelsen jobba med aktiviteterna. Vi behöver hjälp av er medlemmar för att alla ska få sina behov uppfyllda.
Vi har ett "krav" från avdelningen att vi ska ha minst två utställningar (Ö-vik och S-vall) och ett, helst två jaktprov.
Utställnningarna representeraras av alla raser. Jaktprovet däremot representeras bara av Flatcoated Retriever, Golden Retriever och Labrador Retriever. Här vill vi i Sundsvall få till ett obligatorist jaktprov även för Spaniel och Nova Sotia Duck Tolling Retriever. Men för att få till det så måste fler personer som har dessa två raser hjälpa till.
Styrelsen kommer naturligtvis att organisera jaktproven, men vi måste få hjälp av er medlemmar.
Vi kommer därför att under våren satsa extra på Spaniel och Tollare för att få igång en mer aktiv verksamhet. Och det kommer vi att göra med hjälp av duktiga instruktörer.

Hälsningar styrelsen.