Dataskyddsförordningen (GDPR) och SSRK Sundsvall

Behandling av personuppgifter, d.v.s. uppgifter som kan knytas till en viss levande person, omfattas av bestämmelserna i personuppgiftslagen (1998:204), ”PuL”. Syftet med PuL är att skydda privatpersoner mot kränkningar av deras personliga integritet.

Enligt PuL får personuppgifter behandlas endast under vissa förutsättningar. Vi följer PuL och skyddar personuppgifter genom omfattande säkerhetsåtgärder. Genom att klicka i våra rutor, tex i samband med kurser, så samtycker du till att vi, SSRK Sundsvall, behandlar (t.ex. sparar och använder oss av) personuppgifter om dig, i enlighet med PuL och vår beskrivning nedan. Du avgör själv om du vill lämna några uppgifter till oss.

De personuppgifter du lämnar, tex till maillista, styrelse,kommittéer alt. bokar en kurs, (namn och kontaktuppgifter mm), sparas i vårt medlemregister. Uppgifterna kommer endast att behandlas av SSRK Sundsvall och Studiefrämjandet. Vi garanterar att dina personuppgifter hålls konfidentiella och inte används för andra ändamål än vad som angetts ovan.

Vill du veta mer så öppna PDF-filen nedan